Завърши първото състезание от лигата за 2019 година. От 15 до 17 февруари в Ориндж Фитнес София се събраха 86 състезатели, готови да премерят сили в три различни категории – мъже Advanced, мъже Amateur и жени Amateur . Около 10 нови играча взеха участие в състезанието и промениха подреждането в призовите тройки.

Категория мъже Amateur отново предложи изненади на публиката. Победител в турнира стана Христо Веселинов, който надви Николай Хубанов с 2:1 гейма. Голяма борба за третото място направиха Михаил Карев и Ивайло Бораджиев, в която Мишо победи с 2:1 гейма с продължение. Светломир Стоянов, който до изминалата година се състезаваше в група Amateur, сега взе участие в Advanced, но нямаше голям успех с жребия, тъй тако няма точки, което автоматично го нарежда в групата с по –силни състезатели. Още в груповата фаза се стартира с оспорвани геймове и отчетохме рекорден брой срещи, завършващи с контра геймове.

.При мъже Advanced титлата спечели Георги Янев , който изминалата година спечели пак първи кръг . На финала той победи с 2-0  В. Арабаджиев от Пловдив. На трето място се класира Георги Нушев, който измести вицешампиона за 2018 година Стефан Харбов и го извади от челната тройка.

При жените за първи път в тази лига на първо място се класира Анелия Дукова, която на финала победи Гергана Георгиева с 2:0 гейма. На трето място се нареди Лора Браниславова, спечелила срещу Мария Генчева . В първи кръг не успяха да вземат участие шампионката Симона Линчева и вицешампионката от 2018 година Ася Харбова.

Втори кръг на Squash League 4You ще се проведе от 19 до 21.04 2019 година.